Logo

Benjamin Rogiers heeft zijn laatste wedstrijd in de groepsfase van de Open van India verloren. In zijn derde wedstrijd van groep 7 verloor onze landgenoot nipt met 2-4 van thuisspeler Subhajit Saha. Benjamin was eerder al zeker van plaatsing voor het hoofdtornooi.

Ook Yannick Vostes heeft zich geplaatst voor het hoofdtornooi. Hij eindigt, ondanks zijn verlieswedstrijd gisteren, als eerste in groep 1 met zes gewonnen sets. Tweede is de Indiër Sanil Shetty (5 gewonnen sets) die verrassend de Koreaan Kim Gang Woog met 4-0 versloeg. Kim was gisteren nog te sterk voor Vostes, maar eindigt dus als laatste met 4 gewonnen sets.

Morgenavond starten de wedstrijden op de hoofdtabel, waarop dus drie Belgen zijn terug te vinden (Saive, Vostes, Rogiers). De loting van de gekwalificeerde spelers moet nog plaatsvinden. Yannick en Benjamin hebben vandaag geen sportieve verplichtingen meer: zowel in het dubbelspel (Vostes-Rogiers) als bij de beloften (Rogiers) zijn ze reekshoofden en is hun volgende match pas morgen voorzien.

Resultaten

  • Rogiers - Saha (2 - 4: -12, 4, -5, 7, -12, -8)