Logo

Opnieuw enkele opmerkelijke transferts. Deinze ziet namelijk haar jeugdige A-spelers vertrekken naar het buitenland. Cédric Nuytinck is in verregaande onderhandelingen met het Duitse Saarbrücken (2de Bundesliga) en Ludovic Bierny zou zijn handtekening al hebben gezet onder een contract bij het Franse Bruille-les-Marchennes (1ste nationale).

Ook Lauric Jean verhuist van club: hij blijft in Duitsland maar verlaat Ochsenhausen voor Julich, de ex-ploeg van Julien Indeherberg. Als klap op de vuurpijl krijgt Lauric van zijn nieuwe club zelfs de toelating om bij Düsseldorf te trainen. Dat Duitse team verdedigt in de finale later deze maand haar Europese titel tegen La Villette Charleroi en huisvest enkele Europese topspelers waaronder Timo Böll.

PW Diest kent ook al een transfer voor volgend seizoen. 4de man Olivier Dupuis vertrekt naar Frankrijk. De ploeg uit de Oranjestad zoekt in stilte naar een vervanger.

Karen Opdencamp, tenslotte, zou getekend hebben bij Knal Deinze. Er is momenteel geen duidelijkheid over haar Europese carrière bij het Portugese Ponta do Pargo.