Logo

Na de eerste twee transfers (Florent Lamoque en Emilien Vanrossomme) is een hele caroussel ontstaan. Hieronder een overzichtje...

EBS loopt leeg, want Grégory Obert en Maxime Barthélémy verlaten nu ook de club. Beide spelers vinden onderdak in die andere Naamse ploeg uit Superdivisie: Vedrinamur.

EBS moet dus op zoek naar een compleet nieuwe ploeg en heeft deze zelfs al quasi klaar: Martin Bratanov komt over van Virton; jongeling Robin Saudemont transfereert van La Cipale. De club uit Auvelais is bovendien nog in onderhandelingen met de jonge Canadees Pierre-Luc Thériault (La Villette Charleroi) en er zijn zelfs geruchten over de komst van Amaury Delhez, de A-killer van de zomertornooien die nu nog bij Tiège in 2de nationale speelt.

Virton versterkt zich tenslotte met Cédric Merchez, die op zoek was naar een nieuwe club na het verdwijnen van Ath uit Superdivisie. Merchez vervangt dus Bratanov, die zelf besloten heeft om Virton te verlaten: de club wil op een nog hoger niveau spelen en Bratanov voelde zelf aan dat hij, door het trainerschap en de vele reizen die dit met zich meebrengen, niet kon voldoen aan de wensen van de Luxemburgse club.