Logo

Julien Indeherberg (16)  is de nieuwste aanwinst voor het Heerlense mannenteam dat komend seizoen onder naam Enjoy & Deploy in de eredivisie uit zal komen.

Julien, vorig jaar nog uitkomend voor TTC Jülich, is een eerstejaars junior en maakt deel uit van de beloftes in België.

Julien evenaarde onlangs nog het record van jongste debutant in de Duitse Tischtennisliga van Timo Boll. Ook won hij in 2008 de Europese Jeugd top10 bij de cadetten.

Het vrouwenteam wordt versterkt met de oudere zus van Julien, namelijk Cindy Indeherberg. De twintigjarige inwoonster van Luik , nummer 502 van de wereldranglijst, zal gaan uitkomen in het eredivisieteam, samen met Ni Xialian, Li Jie, Jie Ting en eventueel Britt Eerland.
Zoals bekend zal het team voor de Champions League bestaan uit Li Jiao, Ni Xialian, Li Jie en Dang Ye Seo. 

{{tafeltennisnu}}

Teammanager Ruud van Graafeiland vertelt:  “We zijn erg blij met Julien als nieuwe aanwinst in het team. Julien heeft de potentie om nog flinke stappen te maken in de tafeltennissport. Natuurlijk was het verleidelijk om nog een ervaren rot of een Nederlands talent aan het team toe te voegen. Alle Nederlandse toppers en talenten hebben echter volgens mij voor volgend jaar hun team al gevonden. Ik ben een voorstander van strijd en competitie en kijk dan ook zeker uit naar de confrontaties tussen Julien en de Nederlandse beloften in de Eredivisie."  
 
Het Enjoy & Deploy team zal bestaan uit Merijn de Bruin, Li Jiao, Julien Indeherberg en de enige Limburger Eric-Jan Ververs.