Logo

Indeland Jülich strijdt nog om de titel in de 2de Bundesliga, maar dat weerhield het team niet om nu reeds een nieuwe speler voor volgend seizoen vast te leggen: Martin Allegro.

Allegro zal de Nederlander Ewout Oostwouder vervangen, de nummer vier van het team die volgend seizoen in de 1ste Deense Liga zal aantreden. Allegro: "Ik start op de vierde plaats in het team. Als dat goed verloopt hoop ik op te klimmen naar de tweede plaats."

Aangezien Jülich een nieuwe speler heeft aangetrokken voor de vierde plaats van haar team, betekent dit dat het volgend seizoen bijna zeker niet zal aantreden in de 1ste Bundesliga. Het heeft - met nog een speeldag te gaan - wel reeds promotie naar de hoogste Duitse afdeling afgedwongen. Lauric Jean zou - ondanks interesse van teams uit de hoogste Duitse divisie, naar zeggen van de club - volgend jaar kopman blijven bij Jülich. Het wordt dan zijn zevende seizoen bij zijn Duitse broodheer.

De niet-promotie van Jülich maakt dan weer dat TTC Hagen (dit seizoen met Cedric Nuytinck op de tweede plek) wel nog kans maakt op behoud in de hoogste divisie...