Logo

Nodo Ekeren heeft haar versterking voor volgend seizoen beet. Het jonge talent Martin Khatchanov zal de gelederen vervoegen.

De 21-jarige Nederlander zal vrijwel zeker alle wedstrijden aan de slag kunnen voor Nodo. Kris Deroo: "Nodo wil jonge spelers de kans geven. Dat hebben we jaren geleden met Yannick Maes gedaan. Nu er zich een nieuw talent net over de grens aanbiedt vol ambitie wil Nodo die heel graag in zijn kern opnemen en de kans geven zich verder te ontplooien."

Khatchanov zal samen met Benjamin Rogiers en Yannick Maes de hoofdmacht vormen voor het volgende seizoen. Voor Martin is dat een mooie kans om andere spelers te treffen in een sterke competitie. "Ik ben blij dat ik bij TTC Nodo een kans krijg om in de Belgische Superdivisie te spelen. We zullen met dit nieuwe team hard moeten strijden om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik blijf op de Nederlandse toernooien voor Taverzo uitkomen en ook regelmatig trainen bij de club."

Een dubbele aansluiting is niet weggelegd voor de Nederlander, ondanks dat dit sinds dit seizoen mogelijk is bij onze noorderburen. Die eer is immers weggelegd voor oude getrouwe Rogiers. Hij komt niet uit in de Franse Pro A of Pro B, waardoor hij – ondanks het recente bericht van afschaffing van de dubbele aansluiting in de hoogste Franse divisies – nog steeds in dubbele aansluiting kan aantreden in Frankrijk.