Logo

Wil jij Tafeltennisactua naar nieuwe hoogtes stuwen? Wil je meewerken om van tafeltennisactua simpelweg de beste tafeltennissite van België te maken? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken!

Tafeltennis is een uitermate gezellige en sportieve bezigheid. Alleen jammer dat de grote media er (naar onze smaak) te weinig aandacht aan besteden. Daarom doen we het gewoon zelf. Tafeltennis.nu is al jarenlang de steun en toeverlaat voor die mensen die het (Belgische) tafeltennis een warm hart toedragen.

Om die steun en toeverlaat te kunnen blijven zijn, zoekt Tafeltennisactua nieuwe medewerkers en redacteuren zodat we onze sport op de voet kunnen blijven volgen. Heb jij een kwartiertje per week (of meer) tijd en zin om te helpen? Stuur dan als de bliksem een mail naar de redactie.

Meehelpen kan al door persberichten (na herwerking) te publiceren, uitslagen in te geven in de backoffice, eigen foto's in te zenden of - waarom ook niet - zelf een bijdrage te schrijven over de superdivisie, buitenlandse of internationale competities. We willen ook - net als onze zustersite Tafeltennis.nu - een netservice opstarten, maar dat kan helaas niet zonder jullie hulp. Nieuwe en frisse ideeën zijn uiteraard ook welkom, want misschien heb jij wel dat idee waar iedereen op wacht in je hoofd!

Reageer dus snel bij de redactie en help iedere tafeltennisfan aan nog meer en sneller nieuws...