Logo

We zijn achter de schermen druk in de weer geweest om onze website toegankelijker te maken voor een steeds groeiende markt van mobiele bezoekers. Vandaag kunnen we het resultaat eindelijk tonen: een mobielvriendelijke tafeltenniswebsite!

De layout is van nul af aan opnieuw opgebouwd. Het mag er op een gewone computer dan vrijwel identiek uitzien, op je smartphone of tablet zal je merken dat er heel wat is veranderd. Kijk zelf maar! Het resultaat is nog een "work-in-progress". In de nabije toekomst zullen dus nog enkele verbeteringen worden doorgevoerd.

 

Ondanks de beste zorgen, hebben we onze website niet op alle toestellen kunnen testen. Het kan dus zijn dat op jouw specifiek computer, tablet of smartphone de website toch niet optimaal functioneert. Breng in dat geval gerust onze webmaster op de hoogte. Vermeld je wel even welk besturingssysteem (Android, Windows Phone, iOS, Mac OS X, Windows, Linux, ...) en browser (Safari, Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, ...) je gebruikt en bij voorkeur voeg je ook een screenshot toe als bijlage. Dan kan hij daar mee aan de slag.

Heb je zelf ideeën hoe we de website nog beter kunnen maken (voor mobiele toestellen)? Laat het ons dan zeker ook weten!