Logo

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert TTC Drive Oostende haar Ostend Masters. Dit jaar is reeds 15de editie van het uitnodigingstornooi, dat zelf een onderdeel vormt van een internationaal tafeltennisevenement in de kuststad.

Jean-Michel Saive kon uiteraard ook bij deze editie niet ontbreken. Hij krijgt flinke concurrentie met de Duitser Patrick Baum (ITTF-21) op kop. Daarnaast zullen ook Bastian Steger (ITTF-27), Adrien Mattenet (ITTF-32), Andreij Smirnov (ITTF-38) en Bojan Tokic (ITTF-43) van de partij zijn. De resterende twee plaatsen zullen ingenomen worden door de finalisten van het A-tornooi. De Vlaamse topspelers Cedric Nuytinck en Robin Devos zullen daarin al hun kansen verdedigen.

De 35ste editie van het Flanders International Table Tennis Tournament is niet alleen voor topspelers. Spelers van elk niveau kunnen zich in Oostende voorbereiden op het nieuwe tafeltennisseizoen. De internationale uitstraling van het evenement is ook dit jaar ruim te noemen met nu reeds 39 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Wens je zelf nog deel te nemen, schrijf je dan voor 10 augustus in. Meer informatie vind je terug op de website van de club.