Logo

Zondag 29 maart 2009 spelen zowel de dames- als de herenploeg van TTC Hasselt de halve finale van de Beker van België in eigen huis tegen La Villette Charleroi. Voor de ploeg dé gelegenheid om er een heuse tafeltennishappening van te maken.

De dag begint reeds om 10u. Dan kan iedereen gratis een balletje komen slaan in het tafeltenniscentrum "Beukenhof" van TTC Hasselt (Sint-Lambrechtsherkstraat 69 in Hasselt). Paletjes en balletjes worden gratis beschikbaar gesteld. Je moet wel sportpantoffels meebrengen en aandoen. Spelen kan je tot 12 uur.

Om 14 uur start de dameswedstrijd, om 17 uur gevolgd door de herenwedstrijd. Beide teams nemen het op tegen La Villette Charleroi, in het geval van de heren wordt dus tegen de meervoudig Belgische en Europese Kampioen gespeeld. De Hasseltse herenploeg zal bovendien aangemoedigd worden door eregast en ex-bokskampioen Freddy De Kerpel. Alle supporters zijn welkom.

Wie honger heeft kan voor een prikje (15 euro voor volwassenen / 9 euro voor -12-jarigen) genieten van een restauratie aangeboden door een topchef. Reserveren vòòr donderdag 26 maart is dan wel de boodschap. Eten kan op verschillende vastgelegde tijdstippen.

Alle informatie kan nagelezen worden in de affiche die bij dit artikel is opgenomen.