Logo

Vervia boekt tweede zege van het seizoen

{ttkberlaar}

De Berlaarse spelers probeerden hun eerste punten te sprokkelen tegen het team uit Verviers. De promovendus was echter niet van plan om zich zomaar te laten doen. Dat bleek al tijdens de eerste wedstrijd. Florent Lamoque sneuvelde in match 1 zowaar met 0-3 tegen het talent Lambiet (A21).

Tom Van Schil milderde door Junius (B0) met even duidelijke 3-0-cijfers te kloppen. Maar ook Lauren Enghien moest zijn meerdere erkennen na een 0-3 tegen Swartenbrouckx (B0). In het dubbelspel maakte Dylan Berlaar knap gelijk door in de belle zwaar uit te halen met 11-2.

De wedstrijd viel dan in een beslissende plooi. Geen enkele andere wedstrijd kon gewonnen worden. Eerst verloor Florent Lamoque van een leep serverende Junius (1-3). Lauren verloor op de valreep van Lambiet. Na vier spectaculaire sets kondigde de belle zich als veelbelovend aan. Lauren leek even het laken naar zich toe te kunnen trekken, maar het werd nét niet. Ook in de laatste wedstrijd speelde Tom op goed niveau tegen Swartenbrouckx, maar winnen lukte in de belle weer niet. Zo werd de overdreven 2-5 eindstand opgetekend.

De play-downs ontwijken zal net als vorig jaar niet meer lukken. In de terugronde zal Dylan Berlaar uit een ander vaatje moeten tappen om deze ploeg te kloppen. De nipte wedstrijden moeten dan gewonnen worden. Zeker als eerste man Philippe Saive (A2) dan wél meedoet.

Dylan BERLAAR - TT Vervia 2
- 5
Florent LAMOQUE - Florent LAMBIET 0 - 3
Tom VAN SCHIL - Jonathan JUNIUS 3 - 0
Lauren ENGHIEN - Gaetan SWARTENBROUCKX 3 - 0
Thusduo - Bezoekersduo 3 - 2
Florent LAMOQUE - Jonathan JUNIUS 1 - 3
Lauren ENGHIEN - Florent LAMBIET 2 - 3
Tom VAN SCHIL - Gaetan SWARTENBROUCKX 2 - 3