Logo

Virton liet de Henegouwers geen enkele kans.

Caj-Mir Saint-Ghislain had haar intrede in de Belgische Superdivisie waarschijnlijk anders gezien. Thuis leed het tegen Virton een derde nederlaag op rij. In beide thuismatchen kreeg Virton telkens een zware 0-7 nederlaag te slikken, weliswaar tegen de regerende landskampioen Villette en gisteravond dus tegen de vice-kampioen.

De confrontatie was ook het debuut voor twee spelers met een dubbele aansluiting in de Superdivisie: Julien Renard (B0; foto) kwam voor het eerst uit voor de thuisploeg, terwijl de Serviër Admir Duranspahic zijn eerste wedstrijd in de Luxemburgse kleuren speelde.

De Henegouwers wisten in totaal slechts twee sets te winnen. Debutant Renard wist in de openingswedstrijd een set te winnen van Cédric Merchez, terwijl de jonge Martin Allegro een set wist af te snoepen van Duranspahic in de tweede wedstrijd van de avond. Verder geraakte de thuisploeg niet.

Virton zet zich zo mee aan kop van het klassement met twee gewonnen wedstrijden, samen met Villette Charleroi en Hayon EBS. Caj-Mir bezet voorlopig een zevende plaats met drie punten uit drie wedstrijden. De ploegen achter hen hebben echter nog wedstrijden te goed.

Caj-Mir Saint-Ghislain - Citibank Virton 0 - 7
Julien RENARD - Cédric MERCHEZ 1 - 3
Martin ALLEGRO - Admir DURANSPAHIC 1 - 3
Frederic MESSINA - Muhammed MEHMEDOVIC 0 - 3
Thuisduo - Bezoekerduo 0 - 3
Julien RENARD - Admir DURANSPAHIC 0 - 3
Frederic MESSINA - Cedric MERCHEZ 0 - 3
Martin ALLEGRO - Muhammed MEHMEDOVIC 0 - 3