Logo

Vedrinamur volgende tegenstander van Diest in Peter Dorlandcentrum.

In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen ontving P.W. Diest onlangs de vice-kampioen van vorig seizoen: Citibank Virton. In hun samenstelling met voormalig Belgisch kampioen Yannick Vostes, Cédric Merchez en Muhamed Mehmedovic was vooraf geweten dat het kantje boordje zou worden. En dat werd het ook: P.W. Diest leidde nog met een 2-0 door overwinningen van Marc Closset en Chen Sung, maar de volgende vier matchen gingen verloren. Na een tweede overwinning van Sung stond het eindresultaat op het bord: 3-4 verlies.

Vorig weekend stond er met Immo Mortsel - P.W. Diest een nieuwe topper op het programma. Met de terugkeer van Segun Toriola kan Mortsel dit seizoen weer hoge ogen gooien. De ploeg uit de Oranjestad kwam 2-0 achter, maar boog die stand uiteindelijk nog om tot een 3-4 winstscore. Individuele zeges kwamen op naam van Chen Sung (opnieuw ongeslagen) en Marc Closset (foto). Ook het dubbelspel ging naar de bezoekers. Belangrijke punten dus in het vooruitzicht van de play-offs.

De volgende tegenstander die P.W. Diest in het Peter Dorlandcentrum komt bekampen is Vedrinamur. De Naamse ploeg versterkte zich in het tussenseizoen met niemand minder dan Frederik Sonnet (A4 geklasseerd in België). Voeg daar onder andere Grégory Obert aan toe en je komt onmiddellijk tot een zeer degelijke tegenstander.

Afwachten nu hoe beide ploegen donderdag 6 oktober zullen aantreden...