Logo

AFP Antwerpen verlengt haar titel bij de dames.

Met een duidelijke 0-10 zege op bezoek bij Herstal heeft Antwerpen 5 punten voorsprong op eerste achtervolger Immo Mortsel. Met nog twee wedstrijden te gaan is die niet meer te overbruggen. Nieuwkomer Mortsel versloeg zelf Verviers thuis met 7-3 en is zeker van de tweede plaats.

Minerois heeft de derde plaats te pakken na een 7-3 winst tegen Châtelet.

La Villette Charleroi klimt opnieuw naar de vierde plaats met twee zeges op rij. Dit weekend ging Dinez met 4-6 voor de bijl waardoor beide ploegen haasje over spelen.

Onderaan het klassement doet STAG Hasselt een goede zaak dankzij haar zege op Vedrinamur, nadat het vorige week ook al de betere was van Virton.

Villers-St-Gertrude kan haar debuut in Superdivisie niet omzetten in een verlengd verblijf. De rode lantaarn verloor van Virton, dat nu zes punten voorsprong heeft. Virton en Hasselt staan overigens gelijk, maar Hasselt heeft wel nog twee inhaalwedstrijden te goed.

Châtelet kon op bezoek bij Minerois slechts 3 wedstrijden winnen. Minerois behaalt zo de derde plaats. Châtelet heeft slechts een punt voorsprong op Virton en Hasselt en is dus ook nog niet zeker van behoud.