Logo

P.W. Diest is ook dit seizoen er weer in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van de play-offs.

Persbericht PW Diest

Samen met La Villette Charleroi, Sokah Hoboken en Citibank Virton dient nu uitgemaakt te worden wie de finale zal behalen, en later de landstitel. De halve finales zien er als volgt uit : La Villette Charleroi neemt het op tegen Sokah Hoboken terwijl ons aller P.W. Diest tegenover Citibank Virton komt te staan.

De nieuwe tegenstander die P.W. Diest in het Peter Dorlandcentrum komt bekampen is dus Citibank Virton, op papier één van de sterkste ploegen van de reeks.
Niemand minder dan Cédric Merchez (A6, ex-Diest nota bene) is de nieuwe kopman van de ploeg, geflankeerd door de Bosnier Muhamed Mehmedovic (As11) en de Roemeen Dragos Olteanu (As13). Ook zij zijn zeer ambitieus en willen kost wat kost de finale bereiken.

Voor de wedstrijd tegen Virton kiest P.W. Diest uit haar 4 kernspelers : Darius Knight, Chen Sung, Ryan Jenkins en Davy Vanvinckenroye. Afwachten nu hoe beide ploegen woensdag 23 maart zullen aantreden.

Aanvang van de wedstrijd is 20 uur. Het lokaal is open voor het publiek vanaf 19u.

Supporters op post!!

Wie niet aanwezig kan zijn in het Peter Dorlandcentrum kan de wedstrijd live volgen op tafeltennisactua.be. Het live verslag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij tafeltennis.nu.