Logo

EBS moet thuis nipt haar meerdere erkennen in Luxemburgers

Sud Telecom Virton lijkt de onverwachte nederlaag tegen Immo Mortsel te hebben verteert. Op bezoek bij het Naamse EBS ging het nipt met de zege gaan lopen.

 

EBS stelde haar kopman Chen Chien-An weliswaar niet op, maar wist er toch een spannende wedstrijd van te maken. Bratanov (voor de pauze tegen Mehmedovic) en Stéphane Ouaiche (na de pauze tegen Duranspahic) hielden de hoop op een stunt levend voor het team uit Auvelais, maar Cédric Merchez (foto) bracht daar een einde aan door het vierde punt voor Virton te boeken tegen Bratanov. Saudemont milderde de score nog in het laatste duel tegen Mehmedovic, die zo opnieuw niet tot winnen komt.

In de stand neemt Sud Telecom Virton opnieuw de leiding over met 19 punten uit zeven wedstrijden. Immo Mortsel volgt op drie punten, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Le Logis Auderghem kan dit duo nog voorbijsprinten als het haar ongeslagen status kan behouden in haar twee achterstallige wedstrijden. EBS volgt op vier punten, maar is met een voorlopige vierde plaats nog niet zeker van de play-offs.

 

3 - 4 Hayon EBS - Sud Telecom Virton
0 - 1 Stéphane OUAICHE - Cédric MERCHEZ 2 - 3 -4, 4, -4, 6, -9
0 - 2 Robin SAUDEMONT - Admir DURANSPAHIC 0 - 3 -8, -4, -4
1 - 2 Martin BRATANOV - Muhammed MEHMEDOVIC 3 - 1 9, 8, -10, 11
1 - 3 Ouaiche/Bratanov - Duranspahic/Merchez 0 - 3 -8, -1, -9
2 - 3 Stéphane OUAICHE - Admir DURANSPAHIC 3 - 1 -6, 7, 4, 8
2 - 4 Martin BRATANOV - Cédric MERCHEZ 0 - 3 -5, -3, -6
3 - 4 Robin SAUDEMONT - Muhammed MEHMEDOVIC 3 - 0 10, 12, 10