Logo

Antwerpenaren ook te sterk voor EBS

Immo Mortsel heeft haar tweede overwinning geboekt het voorbije weekend. Vrijdag won het al verrassend van Virton, zondag werd ook EBS opzij gezet.

 

De Antwerpenaren traden in quasi volledig veranderd team thuis aan tegen de Naamse ploeg. Ten opzichte van vrijdag was enkel Matas Skucas opnieuw van de partij. Hij werd geflankeerd door Ludovic Bierny en Sau Ayemojuba. Het drietal won elk hun openingswedstrijd met 3-1 en konden de zege bijna binnenhalen met het dubbelspel, maar dat ging in de belle nog naar EBS.

Na de pauze had Damien Delobbe geen enkel probleem met Bierny (0-3), maar Skucas won de belle van Robin Saudemont waarna de Antwerpse zege veilig was. In het laatste duel gaf Ayemojuba Martin Bratanov nog het nakijken.

Dankzij deze zege staat Mortsel momenteel aan de leiding van de Superdivisie met 16 punten. Virton staat — met evenveel punten — tweede. EBS volgt op twee punten van de co-leiders, Diest — met nog een wedstrijd minder gespeeld — op drie. Le Logis staat momenteel vijfde, maar blijft ongeslagen en heeft nog twee wedstrijden te goed.

 

5 - 2 Immo Mortsel
- Etoile Basse Sambre
1 - 0 Ludovic BIERNY - Robin SAUDEMONT 3
- 1
2 - 0 Sau AYEMOJUBA - Damien DELOBBE 3
- 1
3 - 0 Matas SKUCAS - Martin BRATANOV 3
- 1
3 - 1 Thuisduo - Bezoekersduo 2
- 3
3 - 2 Ludovic BIERNY - Damien DELOBBE 0
- 3
4 - 2 Matas SKUCAS - Robin SAUDEMONT 3
- 2
5 - 2 Sau AYEMOJUBA - Martin BRATANOV 3
- 1