Logo

Antwerpenaren winnen spannende inhaalwedstrijd

Immo Mortsel en Sud Telecom Virton hebben vrijdagavond hun inhaalwedstrijd van begin oktober gespeeld. De Antwerpse thuisploeg verraste tegen de Luxemburgers.

 

De wedstrijd werd uitgesteld door de deelname van Virton aan de tweede ronde van de ETTU Cup. Gisteren ontmoeten beide teams elkaar in Mortsel. De thuisploeg stelde Segun Toriola op, die de steun kreeg van Tim Janssens en Matas Skucas. Virton rekende op Roko Tosic en het vaste duo bestaande uit Cédric Merchez en Muhammed Mehmedovic.

In de eerste helft van de partij had Virton het logische overwicht. De Nigeriaan Toriola scoorde weliswaar het eerste punt voor de thuisploeg tegen Mehmedovic, maar Tosic en Merchez bleven respectievelijk Janssens en Skucas de baas.

Het dubbelspel werd verrassend in de belle gewonnen door Toriola en Skucas, die zo Tosic en Merchez de baas bleven.

Toriola (foto) deed de hoop voor de thuisploeg verder oplaaien door in het duel der kopmannen zijn tweede individuele zege van de avond te boeken. Skucas verraste nadien door Mehmedovic in vier sets te verslaan, waarna Merchez de nederlaag van de Luxemburgers nog milderde tegen Tim Janssens.

Voor Virton is dit de eerste nederlaag van het seizoen. Het moet wel nog aantreden tegen de gedoodverfde titelfavoriet Le Logis Auderghem. Mortsel boekt onverwachte punten in de strijd om de play-offs.

 

4 - 3 Immo Mortsel - Sud Telecom Virton
1 - 0 Segun TORIOLA - Muhammed MEHMEDOVIC 3 - 0
1 - 1 Tim JANSSENS - Roko TOSIC 1 - 3
1 - 2 Matas SKUCAS - Cédric MERCHEZ 1 - 3
2 - 2 Toriola/Skucas - Tosic/Merchez 3 - 2
3 - 2 Segun TORIOLA - Roko TOSIC 3 - 0
4 - 2 Matas SKUCAS - Muhammed MEHMEDOVIC 3 - 1
4 - 3 Tim JANSSENS - Cédric MERCHEZ 1 - 3