Logo

De heren van Vedrinamur hebben donderdagavond hun derde wedstrijd in de play-downs gewonnen. Ditmaal ging Nodo Ekeren voor de bijl.

Het was een spannende wedstrijd in Vedrin, waarin de thuisploeg via Frédéric Sonnet de thuisploeg op voorsprong bracht met een zege op Eric Durand.

Yannick Maes bracht de stand in evenwicht tegen Warnon, waarna de strijd helemaal lostbarstte tussen Grégory Obert en Gavin Evans. De Engelsman trok uiteindelijk aan het langste eind in een spannende belle.

Vedrinamur vocht zich via het dubbelspel – eveneens een belle – langszij om met zeges van Sonnet (tegen Maes) en Obert (tegen Durand) de zege veilig te stellen.

Evans milderde de score voor de Antwerpenaren tot 4-3 met een logische zege tegen Warnon.

4 - 3 Vedrinamur - Nodo Ekeren        
1 - 0 Frédéric SONNET - Eric DURAND 3 - 0  
1 - 1 Yohan WARNON - Yannick MAES 0 - 3  
1 - 2 Grégory OBERT - Gavin EVANS 2 - 3  
2 - 2 Thuisduo - Bezoekersduo 3 - 2  
3 - 2 Frédéric SONNET - Yannick MAES 3 - 1  
4 - 2 Grégory OBERT - Eric DURAND 3 - 0  
4 - 3 Yohan WARNON - Gavin EVANS 1 - 3  

 

Het Naamse team haalt zo negen op negen in de heenronde van de play-downs en staat zo ongeslagen aan kop. Het heeft nog een zege nodig om quasi zeker te zijn van het behoud. Nodo Ekeren verliest voor de tweede keer van een belangrijke concurrent en moet zich vooral richten op de tweede veilige plaats. De Antwerpenaren hebben twee punten achterstand op Vervia.