Logo

Er zijn voorlopig geen winnaars in de play-offs. Sud Telecom Virton en Nodo Ekeren deelden - voor de verandering dit play-offseizoen - de punten.

Aan Antwerpse zijde maakte de Fransman Michel Martinez (As4) zijn eerste opwachting in het tweede deel van de competitie in de plaats van Benjamin Rogiers. Dit leverde helaas geen voordeel voor Nodo dat na twee duels meteen op achtervolgen was aangewezen want zowel Segun Toriola als Cédric Merchez wonnen hun eerste wedstrijd van de avond. Paul Drinkhall (foto) wist voor de pauze nog te scoren voor de bezoekers.

Als de Nigeriaan Toriola na de pauze zijn ongeslagen status van de avond bevestigt, zit er voor de Antwerpenaren nog maximaal een gelijkspel in. Dat halen ze ook als Martinez en Drinkhall de laatste twee duels van de confrontatie winnend afsluiten.

3 - 3 Sud Telecom Virton - Nodo Ekeren
1-0Segun TORIOLA (As2)-Michel MARTINEZ (As4)3-04, 9, 11
2-0Cédric MERHCEZ (A8)-Yannick MAES (A23)3-04, 7, 9
2-1Kazeem NASIRU (As8)-Paul DRINKHALL (As1)0-3-7, -2, -5
3-1Segun TORIOLA (As2)-Yannick MAES (A23)3-17, -6, 5, 3
3-2Kazeem NASIRU (As8)-Michel MARTINEZ (As4)1-35, -5, -5, -6
3-3Cédric MERHCEZ (A8)-Paul DRINKHALL (As1)0-3-5, -8, -7

 

Nodo Ekeren tekent voor de derde maal op een rij voor een puntendeling, waardoor het haar titelambities nog niet echt kan waarmaken. Virton, dat voor een podiumplaats gaat, doet wel goede zaken want het houdt voorlopig gelijke tred. Lachende derde kan Sokah Hoboken worden, dat nog aan de play-offs moet beginnen en met een zege meteen een voorsprong kan opbouwen op de concurrentie.