Logo

Vedrinamur heeft na twee gelijke spelen tegen Nodo Ekeren opnieuw een puntendeling afgedwongen. In eigen huis hield het Sud Telecom Virton in bedwang.

De Luxemburgers zakten zonder kopman Segun Toriola af naar Vedrin en dat speelde hen uiteindelijk parten. Florent Lambiet (foto) bleef immers ongeslagen tegen Nasiru en Merotohun, terwijl Frédéric Sonnet voor de pauze het derde punt scoorde met winst tegen Cédric Merchez.

Even leek Vedrinamur een zwaardere stunt te kunnen neerzetten als Sonnet bij een 3-2 tussenstand het op moet nemen tegen Kazeem Nasiru, maar de Nigeriaanse tweede man van Virton wist te stunten. Grégory Obert en Thibaut Darcis - die Obert na de pauze verving - konden niet scoren voor de thuisploeg. 

3 - 3 Vedrinamur - Sud Telecom Virton
0-1Grégory OBERT (A17)-Monday MEROTOHUN (As5)1-3
1-1Frédéric SONNET (A10)-Cédric MERHCEZ (A8)3-0
2-1Florent LAMBIET (A14)-Kazeem NASIRU (As8)3-0
2-2Thibaut DARCIS (B0)-Cédric MERHCEZ (A8)0-3
3-2Florent LAMBIET (A14)-Monday MEROTOHUN (As5)3-0
3-3Frédéric SONNET (A10)-Kazeem NASIRU (As8)1-3

 

In de stand kan Sud Telecom Virton de voorlopige leider Nodo Ekeren niet inhalen; het volgt op een punt. Vedrinamur parkeert zich dan weer op de derde plek met een punt voorsprong op PW Diest. Sokah Hoboken staat voorlopig laatste, maar heeft in de play-offs nog geen enkele wedstrijd gespeeld.