Logo

Namenaars verliezen eerste vier wedstrijden in de belle

Sud Telecom Virton heeft een felbevochten zege geboekt toen het vrijdagavond op bezoek ging bij Vedrinamur. De uitslag doet een duidelijke zege vermoeden, maar niets is minder waar.

 

Beide teams lieten niks aan het toeval over en traden op volle oorlogssterkte aan. Bij Vedrinamur betekende dat de komst van Frédéric Sonnet (A6) die met dubbele aansluiting in de Belgische competitie aantreed. Hij kreeg de steun van kopman Grégory Obert (A10) en talent Yohan Warnon (B0). Virton zakte af met de Bosniër Admir Duranspahic (As4), Cédric Merchez (A13) en Muhamed Mehmedovic (A14).

Virton heeft haar zege te danken aan de eerste vier wedstrijden, die het winnend kon afsluiten. Na het dubbel was het dus reeds zeker van de zege, maar het had evengoed andersom kunnen zijn. Alle wedstrijden werden immers in de belle beslecht. Merchez stuntte eerst tegen Sonnet, waarna Duranspahic maar nipt Warnon van zich af kon houden. Mehedovic boekte ook zijn performance van de dag tegen Obert, waarna het dubbel eveneens in vijf sets naar de bezoekers ging.

Vedrinamur sloeg nog terug met een zege van Sonnet tegen Duranspahic, terwijl Obert de nul van zijn scorebord haalde tegen Merchez. Mehmedovic legde de eindcijfers echter op een ruime 2-5 na een overwinning op Warnon.

 

2 - 5 Vedrinamur - Sud Telecom Virton -
0 - 1 Frédéric SONNET - Cédric MERCHEZ 2 - 3
0 - 2 Yohan WARNON - Admir DURANSPAHIC 2 - 3
0 - 3 Grégory OBERT - Muhamed MEHMEDOVIC 2 - 3
0 - 4 Thuisduo - Bezoekersduo 2 - 3
1 - 4 Frédéric SONNET - Admir DURANSPAHIC 3 - 0
1 - 4 Grégory OBERT - Cédric MERHCEZ 3 - 1
2 - 5 Yhan WARNON - Muhamed MEHMEDOVIC 1 - 3