Logo

PW Diest opent Superdivisie traditioneel met thuiswedstrijd in Peter Dorlandcentrum

PW Diest heeft het seizoen Superdivisie op gang getrokken met een zege tegen Immo Mortsel. Thuis werd met 5-2 van de Antwerpenaren gewonnen.

 

Het is ondertussen reeds een traditie dat de eerste wedstrijd van het seizoen in Diest wordt gespeeld. Dit jaar was het Immo Mortsel dat op bezoek kwam met Segun Toriola (As3), Tim Janssens (A22) en Matas Skukas (B0). De thuisploeg liet niks aan het toeval over en stelde zich op zijn sterkst op met Wang Xin (As5), CHen Song (As16) en Gareth Herbert (As17).

Dat resulteerde in een spannende wedstrijd, waarin enkel Matas Skukas een maatje te klein was voor de tegenstand. Wang Xin zorgde voor de stunt van de avond door bij een 1-2 achterstand in sets een 0-9 en 3-10 achterstand nog recht te trekken tegen Segun Toriola.

In de overige individuele wedstrijden werd de ranglijst gerespecteerd, waarbij enkel Toriola een punt kon scoren voor de bezoekers tegen Gareth Herbert. Ook in het dubbelspel bleken de bezoekers (Toriola en Janssens) te sterk voor de thuisploeg (Wang en Herbert).

 

5 - 2 PW Diest - Immo Mortsel
1 - 0 Gareth HERBERT - Matas SKUKAS 3 - 0
2 - 0 WANG Xin - Segun TORIOLA 3 - 2
3 - 0 CHEN Song - Tim JANSSENS 3 - 1
3 - 1 Wang/Herbert - Toriola/Janssens 1 - 3
3 - 2 Gareth HERBERT - Segun TORIOLA 1 - 3
4 - 2 CHEN Song - Matas SKUKAS 3 - 1
5 - 2 WANG Xin - Tim JANSSENS 3 - 1