Logo

Caj-Mir zet goede stap in richting van behoud

TTK Dylan Berlaar heeft haar (voorlopig) laatste thuiswedstrijd in de Belgische Superdivisie gespeeld. Caj-Mir Berlaar bleek daarin met 2-5 te sterk.

 

Berlaar liet nocthans weinig aan het toeval over en speelde met zowel Christophe Closset als Florent Lamoque, met Lauren Enghien aan hun zijde. Caj-Mir zakte naar de provincie Antwerpen af met Benjamin Rogiers, Martin Allegro en Julien Renard.

De wedstrijd begon goed voor Berlaar toen Christophe Closset makkelijk afstand nam van Julien Renard, maar Rogiers bracht de stand onmiddellijk in evenwicht met een 0-3 zege tegen Lamoque. Als Martin Allegro dan voorbij Lauren gaat en ook het dubbel naar de bezoekers gaat, zit de thuisploeg in een hachelijke situatie.

Alle hoop lag nu op de schouders van Christophe Closset, die zich in de belle echter gewonnen moest geven tegen de bezoekende kopman Rogiers. Enghien bezorgde de thuisploeg een tweede zege tegen Renard, maar Allegro toonde zijn vorm van de dag met een mooie stunt tegen Lamoque.

Berlaar is na twee seizoenen nu definitief verwezen naar 1ste Nationale. Caj-Mir heeft haar lot in eigen handen: winst in de laatste thuiswedstrijd tegen Vedrinamur betekent het behoud.

 

TTK Dylan Berlaar - Caj-Mir Saint-Ghislain 2 - 5
Christophe CLOSSET - Julien RENARD 3 - 0
Florent LAMOQUE - Benjamin ROGIERS 0 - 3
Lauren ENGHIEN - Martin ALLEGRO 1 - 3
Closset/Lamoque - Renard/Allegro 0 - 3
Christophe CLOSSET - Benjamin ROGIERS 2 - 3
Lauren ENGHIEN - Julien RENARD 3 - 2
Florent LAMOQUE - Martin ALLEGRO 1 - 3