Logo

Thuissupporters zien eerst een nipt verlies om de volgende dag een ruime zege te kunnen vieren

De spelers van Vedrinamur hebben een zware week achter de boeg. Donderdagavond werd de inhaalwedstrijd tegen Vervia afgewerkt om de dag daarna partij te geven aan TTK Berlaar.

 

De eerste wedstrijd van de week werd een thriller van formaat die slechts met het kleinste verschil werd verloren. Tibor Hettman kon bij de thuisploeg geen potten breken op het hoogste niveau, terwijl Jonathan Junios eveneens niet voor een stunt kon zorgen tegen A-spelers. Frédéric Sonnet nam in drie sets afstand van Philippe Saive, terwijl Tian Zichao de bordjes in evenwicht bracht dankzij een zege op Obert. Zoals zo vaak werd de wedstrijd dus beslist in het dubbelspel, waarin de Vervierse bezoekers aan het langste eind trokken.

Vedrinamur - Vervier 3 - 4
Grégory OBERT - Jonathan JUNIUS 3 - 1 7, 4, -6, 4
Tibor HETTMAN - TIAN Zichao 0 - 3 -4, -3, -4
Frédéric SONNET - Philippe SAIVE 3 - 0 10, 10, 9
Sonnet/Obert - Tian/Saive 0 - 3 -7, -5, -8
Grégory OBERT - TIAN Zichao 1 - 3 7, -7, -8, -12
Frédéric SONNET - Jonathan JUNIUS 3 - 0 4, 3, 10
Tibor HETTMAN - Philippe SAIVE 0 - 3 -7, -7, -5

 

Vrijdagavond kregen de Namenaren het bezoek van Berlaar, dat reeds quasi zeker is van degradatie. Niettemin kwamen de Antwerpenaren aanzetten met twee A-spelers: vaste speler Lamoque en "dubbelaar" Christophe Closset. Het mocht de bezoekers niks baten. De thuisploeg gaf nauwelijks iets weg. Enkel Florent Lamoque wist een eerreddende zege te boeken met een prachtige stunt tegen Frédéric Sonnet. Eerder verloor hij in de belle wel van Maxime Guyot, die zo ongeslagen bleef net als Obert. Closset wist in de hele wedstrijd slechts een set te pakken. Compagnon Lauren Enghien kwam zelfs helemaal niet tot scoren.

Vedrinamur - TTK Dylan Berlaar 6 - 1
Frédéric SONNET - Christophe CLOSSET 3 - 0
Maxime GUYOT - Florent LAMOQUE 3 - 2
Grégory OBERT - Lauren ENGHIEN 3 - 0
Thuisduo - Bezoekersduo 3 - 0
Frédéric SONNET - Florent LAMOQUE 2 - 3
Grégory OBERT - Christophe CLOSSET 3 - 1
Maxime GUYOT - Lauren ENGHIEN 3 - 0