Logo

Het Duitse Kupferdreh heeft haar laatste wedstrijd van het seizoen met zware 6-0 cijfers verloren op bezoek bij Marßel Bremen.

De broodjeer van Elena Chmiguelskaia zakte zonder haar kopvrouw af naar Bremen, waardoor Elena op de eerste plaats stond. Uiteindelijk bleek enkel Olga Koop, die in een hoger paar speelde dan normaal, in staat om een set af te snoepen van de middenmoter. Elena zelf scoorde hoogstens acht punten in een set.

6 - 0 Marßel Bremen - Kupferdreh
1 - 0 Sievers / Kaiser - Chmiguelskaia / Koop 3 - 0 7, 8, 6
4 - 0 Lin SIEVERS - Elena CHMIGUELSKAIA 3 - 0 5, 4, 4

Kupferdreh eindigt door deze nederlaag op de voorlaatste plaats in de 2de Bundesliga Nord. Sportief betekent dit de degradatie. Aangezien er slechts weinig teams in Duitsland financieel in staat zijn om een ploeg voor dit niveau samen te stellen, is het nog afwachten of Kupfredreh ook effectief zal zakken.

Chmiguelskaia kijkt naar een moeilijk jaar terug. Als speelster in het eerste paar kon ze in deze reeks slechts een individuele overwinning boeken. Gedurende het hele seizoen kon ze niet zegevieren in het dubbelspel.