Logo

Indoland Jülich heeft voorlopig een einde gemaakt aan haar mindere seizoensstart. Het wist een zege én een gelijkspel te behalen tijdens de afgelopen drie duels.

 

Zaterdag 31 oktober moest het team van Lauric Jean, zelf goed voor een individuele overwinning, zich nog gewonnen geven tegen Ober-Erlenbach, maar een dag later kon het wel zegevieren tegen de reserves van Saarbrücken. Lauric bleef daar individueel zelfs ongeslagen bij.

Afgelopen zondag kon het thuis een gelijkspel afdwingen tegen Fürstenfeldbruck. Onze landgenoot kon een individuele wedstrijd winnend afsluiten. In het dubbelspel speelde hij voor het eerst dit seizoen aan de zijde van Yoshihiro Ozawa, wat meteen ook een punt opleverde. Het dubbelspel is momenteel een zwak punt bij Jülich. Met zijn voorgaande partner Oostwouder kon Lauric slechts een maal zegevieren uit zes wedstrijden.

In de stand knoopt indeland Jülich terug aan bij de middenmoot. Vier teams hebben zeven punten uit zeven wedstrijden en laten de degradatieplaatsen nu reeds met drie punten achter zich. Het leidersduo Fortuna Passau en Hilpoltstein loopt overigens slechts twee punten uit, maar zij hebben wel nog een onderling duel te goed.