Logo

Gelijkspel tegen Grenzau II levert extra punt op

Zaterdagavond speelde het tweede team van Saarbrücken een wedstrijd op verplaatsing naar de reserves van Grenzau. Beide teams hielden elkaar in evenwicht met een gelijkspel als resultaat.

 

De 8-8 eindstand levert Nuytinck en co wel een extra punt op, waardoor ze nog slechts twee punten verwijderd zijn van de redding. Met nog drie wedstrijden te gaan hebben ze vier punten voorsprong op Seligenstadt, welke ze twee maal hebben geklopt.

Cedric Nuytinck kon ditmaal enkel zegevieren in het eerste dubbelspel. Zowel Adrian Dodean als de Luxemburger Gilles Michely, die stilaan een zwart beest voor de Oost-Vlaming begint te worden, waren in het enkelspel te sterk. Ook in het beslissende dubbelspel moesten Nuytinck en Crepulja bijzonder nipt de duimen leggen voor deze twee spelers.

Emilien Vanrossomme kon zich wel ontdoen van de Luxemburger, maar moest nipt zijn meerdere erkennen in de Roemeen. In het eerste dubbelspel bleek het duo ook te sterk voor Emi en Pascal Naumann.

De derde Belg, Robin Devos, was ook goed voor een individuele zege. Ook hij kon zich in de belle van het derde dubbelspel niet voorbij zijn opponenten wringen en verloor zijn tweede enkelspel.

Opvallend in deze wedstrijd was dat de vier gespeelde belles allemaal naar de thuisploeg gingen.

 

Grenzau II - Saarbrücken II 8 - 8  
Dodean/Michely - Vanrossomme/Naumann 3 - 0 4, 5, 9
Müller/Schug - Nuytinck/Crepulja 0 - 3 -5, -5, -7
Burger/Wengel - Devos/Mostowys 3 - 2 -11, 8, 8, -9, 6
Adrian DODEAN - Emilien VANROSSOMME 3 - 2 -10, 5, -7, 4, 9
Gilles MICHELY - Cedric NUYTINCK 3 - 0 6, 6, 8
Dennis MÜLLER - Robin DEVOS 0 - 3 -8, -1, -9
Adrian DODEAN - Cedric NUYTINCK 3 - 2 -9, 4, -7, 5, 8
Gilles MICHELY - Emilien VANROSSOMME 0 - 3 -7, -5, -9
Dennis MÜLLER - Robin DEVOS 3 - 1 6, 8, -8, 10
Dodean/Michely - Nuytinck/Crepulja 3 - 2 7, -5, -8, 11, 15