Logo

Düsseldorf heeft tweede plaats in handen

Liebherr Ochsenhausen is zondagavond met de schrik vrijgekomen tegen rode lantaarn Plüderhausen. Borussia Düsseldorf heeft, door een nederlaag van concurrent Fulda-Maberzell, de tweede plaats te pakken.

 

Leider in de Duitse Bundesliga is nog steeds Saarbrücken, dat gedurende de hele competitie slechts een nederlaag leed. Deze week won het op bezoek in Herne met 1-3. Borussia Düsseldorf, dat de competitie moeizaam is begonnen omwille van heel wat blessureleed, nam makkelijk afstand van Grenzau. Door de thuisnederlaag van Fulda-Maberzell tegen Werder Bremen staat de titelverdediger nu op de tweede plaats.

Liebherr Ochsenhausen wist dit weekend haar vierde plaats nipt te behouden. Tegen rode lantaarn Plüderhausen kwam het nieuwe team van coach Dubravko Skoric en Andrej Gacina, beiden in het verleden nog onder het vaandel van La Villette Charleroi, in eerste instantie 0-2 achter. Het vocht zich, zonder hun Portugese kopman Tiago Apolonia, terug om de resterende drie wedstrijden te winnen.

Hanau tenslotte wist promovendus matec Frickenhausen van zich af te houden en blijft, samen met Bremen, een van de grootste rivalen voor die laatste plaats in de play-offs.