Logo

Borussia kan opnieuw proeven van de smaak van winst.

In week drie van de Duitse Bundesliga heeft Borussia Düsseldorf zich hersteld van de verrassende nederlaag tegen Saarbrücken vorig weekend.

De ploeg van coach Danny Heister wist zich thuis voorbij Bremen te knokken. Düsseldorf moet het nog steeds stellen zonder Christian Süß, die sinds zijn operatie aan de knie nog niet aan tafel is verschenen. Kamal Achanta wist het enige punt voor Bremen te scoren, maar zowel Timo Boll als Patrick Baum konden pas in een belle afstand nemen van Adrian Crisan.

Düsseldorf weet zo de afstand tot de huidige leiders in de Duitse Bundesliga te beperken tot twee punten. Saarbrücken ging op bezoek bij Fulda-Maberzell nipt met de volle buit lopen en blijft na de stunt van vorige week ongeslagen aan kop. Promovendus Frickenhausen blijft verbazen met haar ongeslagen status. Deze week gingen ze met 1-3 voorbij Grenzau.

Ochsenhausen en Plüderhausen zijn de andere winnaars van het voorbije weekend. Zij gingen voorbij respectievelijk Hanau en Herne. In het klassement deelt Herne met Bremen de laatste plaats.