Logo

Met nog drie wedstrijden te gaan ziet het niet goed uit voor Saint-Louis. De promovendus - met Benjamin Rogiers in de gelederen - verloor dinsdagavond van Istres.

Tot overmaat van ramp wist Saint-Maur wel te winnen in de Pro A, waardoor het team van coach Damien Delobbe reeds twee teams voor zich uit ziet staan met drie punten voorsprong.

In de thuiswedstrijd was het de Hongaard Adam Pattantyus die de eer redde voor Saint-Louis tegen Antoine Hachard. Benjamin Rogiers kon niet op tegen Chen Jian en Christophe Legout, beiden behorend tot de top twintig op de Franse ranglijst.

1 - 4 Saint-Louis - Istres        
0 - 3 Benjamin ROGIERS - Christophe LEGOUT 0 - 3  
1 - 4 Benjamin ROGIERS - CHEN Jian 0 - 3  

 

In de Pro B kwam Bruille wel tot een belangrijke zege. Het won thuis met 4-0 van Morez Haut-Jura. Ludovic Bierny verscheen deze keer niet aan tafel. In de stand staat Bruille op een gedeelde achtste plaats met Metz, met een puntje achterstand op Fontenay dat deze week de punten deelt met Saint-Denis.

Volgende week kijken Bruille en Metz elkaar in de ogen. De uitslag van deze wedstrijd kan wel eens beslissend zijn voor het behoud in de Pro B.