Logo

Bruille deelt zevende plaats door nieuw verlies

Saint-Louis heeft als promovendus haar eerste punt verovert in de Franse Pro A door thuis een gelijkspel af te dwingen tegen Argentan Bayard.

 

Benjamin Rogiers wist zijn tweede wedstrijd van de avond te winnen van Liu Kai en voegde zo het derde punt toe aan het puntentotaal naast de dubbele zege van Adam Pattantyus. In de openingswedstrijd van het duel verloor Rogiers nog van Segun Toriola, die hij ook in de Belgische competitie kan ontmoeten.

Veel heeft de ploeg van coach Damien Delobbe er niet aan. Bijna alle wedstrijden eindigden dinsdagavond op een gelijkspel in de Franse Pro A. Enkel Chartres wist in de strijd om de tweede plaats te winnen van Pontoise-Cergy. Saint-Louis blijft dus alleen laatste in de stand.

3 - 3 Saint-Louis - Argentan Bayard        
0 - 1 Benjamin ROGIERS - Segun TORIOLA 1 - 3 -13, 4, -10, -9
2 - 3 Benjamin ROGIERS - LIU Kai 3 - 2 9, -8, 10, -9, 10

 

Ludovic Bierny leed met Bruille een derde nederlaag dit seizoen. Het kwam niet verder dan een eerreddende zege van Simon Arvidsson op Wang Xin (PW Diest) tegen Caen.Bierny zelf moest zijn meerdere erkennen in Jakub Kleprlik.

Bruille behoudt wel een veilige zevende plaats aangezien van de rechtstreekse concurrenten enkel Metz een extra punt kon veroveren via een gelijkspel tegen Grande Quevilly. Metz en Bruille hebben beiden een punt voorsprong op Fontenay en Saint-Denis.

1 - 4 Bruille - Caen        
1 - 2 Ludovic BIERNY - Jakub KLEPRLIK 0 - 3 -10, -3, -7