Logo

Saint-Louis en Saint-Denis speelden in de voorbije twee weken in de Franse Pro B tegen Metz.

Speeldag 9

Metz, de ploeg van Philippe Saive, nam het in deze speelweek met succes op tegen Saint-Denis. Het hield de leider thuis op een gelijkspel. Philippe Saive won in de belle van Yannick Vostes, maar Vostes bezorgde de bezoekers alsnog een punt door in de laatste wedstrijd te winnen van Dorian Nicolle.

Saint-Louis, de ploeg van Benjamin Rogiers, verloor in die week met 4-2 op bezoek bij Saint-Maur. Daarmee ging ook de voeling met de top verloren. Rogiers wist wel zijn twee wedstrijden te winnen in vijfsetters.

In de Pro A ging hekkensluiter Nice met 0-4 de boot in tegen leider Levallois. Frederic Sonnet verloor de openingswedstrijd tegen Lebesson.

Speeldag 10

Op speeldag 10 was het aan Saint-Louis om de strijd aan te gaan met Philippe Saive. Damien Delobbe speelde voor de gelegenheid nog eens mee met het eerste team dat Metz met 4-1 versloeg. Het was coach Delobbe die de openingswedstrijd verloor van Remy Ludovic. Damien en Benjamin wonnen nadien wel nog van Josef Plachy, een week eerder nog de puntenpakker voor de bezoekers.

Saint-Denis kreeg het bezoek van hekkensluiter Auscitain. De thuisploeg won met 4-2. Yannick Vostes trad niet aan. De ploeg heeft, ondanks het gelijkspel tegen Metz, wel de koppositie in handen met 1 punt voorsprong op Isseenne.

Frederic Sonnet kreeg met Nice opnieuw een 4-0-nederlaag aangesmeerd. Deze maal was La Romagne te sterk voor de rode lantaarn in de Pro A. Sonnet kon enkel een set pakken tegen Dorin Calus.