Logo

Het Franse Saint-Denis loopt verder uit op haar rechtstreekse tegenstanders in de Franse Pro B.

Benjamin Rogiers speelde met Saint-Louis 3-3 gelijk tegen Rouen. De ploeg met coach Damien Delobbe heeft een tijdje mee vooraan gestreden, maar moet nu de rol lossen. Rouen heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Rogiers verloor van zijn dubbelpartner tijdens de Open van Duitsland, de Serviër Marko Jevtovic, maar zette dat recht door in de laatste wedstrijd het gelijkspel uit de brand te slepen tegen Li Yong.

Het gelijkspel van Rouen is een prachtige uitslag voor Saint-Denis, de ploeg van Yannick Vostes. Dankzij een duidelijke 1-4-winst op Caen (voorlaatste in de stand) wordt die rechtstreekse concurrent immers op 4 punten gezet. Rouen heeft wel nog een wedstrijd te goed. Yannick werd niet opgesteld wegens zijn blessure

In de Pro A heeft Nice opnieuw een pandoering gekregen. Tegen het veel sterkere Cestsas kon het geen wedstrijd winnen. Frederic Sonnet verloor van Lubomir Pistej. De ploeg blijft met 13 punten op 12 wedstrijden de rode lantaarn dragen. Met nog zes wedstrijden voor de boeg kan de formatie haar debuut in de Pro A niet meer verlengen.