Logo

Morgen zal Tafeltennisactua.be live in Nederland aanwezig zijn voor de wedstrijd Enjoy&Deploy tegen HJMusic.

Onze landgenoten Emilien Vanrossomme en Julien Indeherberg spelen dan samen met teamgenote Li Jiao de terugwedstrijd van de halve finale van het herfstkampioenschap in Nederland. Tafeltennisactua verzorgt op vraag van onze Nederlandse zusterwebsite tafeltennis.nu voor een live verslaggeving, die we uiteraard ook ter beschikking stellen aan onze eigen bezoekers.

De heenwedstrijd ging in Harkstede bijzonder moeilijk naar de titelverdediger, die de thuisspelers pas bij 4-3 achter zich konden laten. Uitdager HJMusic voelt zich bijgevolg niet kansloos en hoopt op een stunt.

Winst en plaatsing voor de finale op 4 december is echter een vergiftigd geschenk voor Enjoy&Deploy. Zowel Emilien als Julien zijn immers geselecteerd voor deelname aan het WK Junioren en zijn bijgevolg onbeschikbaar. Reeds bij de opmaak van de kalender vroeg de ploeg uit Zoetermeer om de wedstrijd te verplaatsen. Een smeekbede die tot op heden in dovemansoren viel bij de Nederlandse Tafeltennisbond. Ook een voorgedragen (Chinese) versterking voor de finale werd door de NTTB van tafel geveegd. De thuisploeg voelt zich hierdoor sterk benadeeld.

Enjoy&Deploy Zoetermeer geeft na de wedstrijd een persconferentie. Tegenstander HJMusic zal, de NTTB zou daarbij aanwezig zijn. Spektakel verzekerd?