Logo

Alles staat gereed voor het grote Tafeltennis Festival wat op zaterdag 8 januari door de Nederlandse TTV Unicum wordt georganiseerd.

De iPONG tafels zijn geregeld voor de jeugd, er wordt een tribune opgebouwd in de sporthal in Geldrop, de oud wereldkampioenen uit Tsjechië zijn gecontracteerd voor een spetterende tafeltennisshow en voor het demonstratietoernooi zijn alle spelers vastgelegd welke op voorhand door de Tafeltennis Festival organisatie op de shortlist waren geplaatst. Uit België komt publiekslieveling en showman Jean Michel Saive en uit Nederland komen de beide nummer één spelers Michel de Boer en Li Jiao. Deze 3 toppers gaan het opnemen tegen de 3 beste jeugdtalenten op dit moment. Uit België treed aan de supersnelle Julien Indeherberg, uit Nederland komen Europees Jeugdkampioen Britt Eerland en Koen Hageraats.

Tijdens het Festival zullen er verschillende sponsors aanwezig zijn met een (demonstratie)stand. Het promotieteam van het WK tafeltennis zal met 3 man sterk de promotie verzorgen voor hun evenement en er zal een stand aanwezig zijn van TTV Unicum zelf. Hier kunt u terecht voor informatie over de vereniging en worden de loten verkocht voor de Tafeltennis Festival loterij. Prijzen zijn o.a. een laptop, ballonvaarten, kaartjes voor de WK tafeltennis finale, sauna arrangementen,... Direct na het demonstratietoernooi vindt de trekking van de loterij plaats.

Er is tevens een heerlijk lopend buffet geregeld zodat iedereen op tijd zijn honger kan stillen. Het avondprogramma staat garant voor een knalfeest. Hiervoor werd een gerenommeerde 6-koppige pop/rock en feestband ingehuurd.

Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Deze kunt u bestellen in de voorverkoop via www.tafeltennisfestival.nl of op de dag zelf bij de dagkassa.