Logo

Het Nederlandse Unicum organiseert een tafeltennisfestival voor en met jong en oud.

Op zaterdag 8 januari 2011 organiseert TTV Unicum het Tafeltennis Festival. Op dit unieke evenement in Geldrop (Eindhoven) staat alles in het teken van tafeltennis.

Voor de jeugd is er een iPONG tafeltennistornooi. Ook bestaat er de mogelijkheid om je tafeltennis snelheid te meten met de speciale snelheidsmeter. Jeugdspelers tot en met 18 jaar uit Nederland en België kunnen zich vanaf nu (gratis) aanmelden door een email te sturen naar info@tafeltennisfestival.nl met daarin vermeld: naam, leeftijd en club. Wees er snel bij, want er is maar ruimte voor 40 spelers.

Vanuit Tsjechië komen 2 toppers naar het Tafeltennis Festival om een spectaculaire tafeltennisshow te geven. Deze show staat op dit moment bekend als de beste tafeltennisshow ter wereld. Milan Orlowski is drievoudig Europees kampioen en Wereldkampioen Heren dubbel. Jindrich Pansky is Europees kampioen gemengd dubbel en tweevoudig finalist dubbel op de wereldkampioenschappen.

Na de tafeltennisshow staat er op het Tafeltennis Festival een 3 tegen 3 demonstratie toernooi op het programma onder de noemer "Jong vs. Oud". Unicum heeft hiervoor twee Belgen gecontracteerd: Jean-Michel Saive en Julien Indeherberg. Ook de Nederlandse topper Li Jiao en talent Britt Eerland zijn aanwezig. Michel de Boer en Koen Hageraats vervolledigen de teams.

Om het geheel af te sluiten is er naast een lopend diner buffet ook een spectaculaire coverband aanwezig. Dexter is het beste te typeren als een (neder-)pop/rock & feestband. Op het podium wordt met veel enthousiasme zowel werk van Anouk, Melissa Etheridge en Lenny Kravitz gebracht, als nummers van de Dijk, Kane, Bløf, Patti Labelle, Tina Turner, The Pointer Sisters en Anastacia.

Het Tafeltennis Festival mag je niet missen als je van tafeltennis houdt. Bestel nu alvast jouw toegangskaarten, want er zijn slechts 400 toegangskaarten beschikbaar.