Logo

Julien Indeherberg heeft met Enjoy & Deploy Taverzo half december waarschijnlijk de beslissende kloof geslagen met eerste achtervolger Itass De Treffers uit Klazienaveen.

In de terugwedstrijd, van wat als titelduel in de Nederlandse competitie omschreven kan worden, haalde Taverzo met bijzonder zware 6-0 cijfers uit naar haar belangrijkste concurrent. DTK kon weliswaar niet rekenen op Michel de Boer, terwijl Taverzo het grote geschut met de Chinees Yang bovenhaalde. De kloof tussen de nummers een en twee in de eredivisie werd zo uitgediept tot elf punten.

De competitie van 2015 werd afgesloten met een 2-4 overwinning op bezoek bij Scylla uit Leiden. Zonder onze landgenoot wisten Yang Ming, Roel Bogie en Martin Khatchanov een 2-0 achterstand weg te werken.

De eindzege in de reguliere competitie bezorgt Taverzo nog niet de Nederlandse landstitel. Daarvoor moet het nog de play-offs winnend afsluiten. Die bestaan uit een dubbele halve finale (met desnoods een derde wedstrijd indien elk team een wedstrijd wint) én een finale op neutraal terrein.