Logo

Na de derde ronde van de Champions League bij de heren blijven slechts twee ongeslagen teams meer over. Eslovs Ai en Chartres zijn bovendien niet de verwachte namen op dit lijstje.

Chartres had eerder dit seizoen al Borussia Düsseldorf verslagen in groep D en wist afgelopen weekend ook het Poolse Grodzisk Mazowiecki nipt met 2-3 van zich af te houden. Düsseldorf zelf nam logisch de maat van Ostrov.

Het Zweedse Eslovs Ai ging vorig weekend op bezoek bij de Franse kampioen Pontoise-Cergy en verraste vriend en vijand met een 2-3 overwinning. Hui Xu bleef ongeslagen voor de bezoekers, terwijl Robert Svensson zijn landgenoot Kristian Karlsson versloeg in de vijfde en beslissende wedstrijd. Werder Bremen versloeg in poule C nog het Poolse Torun.

De Oostenrijkse formatie Walter Wels was tot nu toe de verrassende leider in groep A, maar sneuvelde thuis tegen Saarbrücken (0-3). Orenburg nam slechts moeizaam afstand van Angers (3-2).

In poule B tenslotte is Niederösterreich haar maximum kwijt. Het verloor nipt met 3-2 op beozk bij Hennebont. Ook de wedstrijd tussen Grudziadz en UMMC liep over de volledige lengte. De bezoekende Russen trokken aan het langste eind.