Logo

De eerste Champions League-finale tussen FSV Kroppach en MF Services Heerlen wordt opnieuw gespeeld op vrijdag 4 april a.s., één week VOOR de return in Heerlen. Beide wedstrijden beginnen om 19.30.

In eerste instantie wilde FSV Kroppach nog beroep aantekenen tegen het besluit maar zag daar vanaf. Lid van het management team van MF Services, René Daniels: "In principe hadden zij ook geen kans om protest aan te tekenen. Het was een zaak tussen de competitieleider van de ETTU en onze vereniging en daarin was Kroppach geen partij. Zij hadden bovendien al eerder hun protest ingetrokken nadat ze de eerste wedstrijd gewonnen hadden. Je kunt niet in beroep gaan bij de Board of Justice als die net ons beroep hebben toegewezen".

Bron: http://www.tafeltennis.nu/

Reageer op dit artikel

De datum 4 april komt vrij snel naar voren in de agenda en dus is het flink improviseren geblazen voor de Heerlense landskampioen. "Regeren is vooruitzien en we hadden dit weekend al indicaties gekregen dat de wedstrijd wel eens op 4 april zou kunnen worden vastgesteld. We hebben daarna meteen met de speelsters overlegd, een optie voor het ticket voor Wang Chen vastgelegd en teammanager Herman Friskes heeft al geregeld dat hij zijn vakantie in Cuba kan onderbreken. Ik denk dat Kroppach meer te organiseren heeft voor 4 april", aldus Daniels.

Ook voor de fans van MF Services worden het dus drukke weken met wéér een reis naar Kroppach en de return een week later. Ook de kostenaspecten wegen natuurlijk mee. Daniels verwacht dat zijn vereniging samen met FSV Kroppach gaat onderzoeken of een claim bij de ETTU neergelegd kan worden: "Op dit moment staat het contact met Kroppach op een laag pitje. Dat is logisch, we snappen hun frustratie want de Cup was bijna binnen voor hen. Maar we gaan zeker onderzoeken of de extra kosten bij de ETTU verhaald kunnen worden, al dan niet samen met onze tegenstander".