Logo

Kadetten dubbel gemengd

Cédric Nuytinck moest met zijn Luxemburgse dubbelpartner Gonderinger niet aantreden in de eerste ronde. Dit geldt eveneens voor Julien Indeherberg en zijn Nederlandse dubbelpartner Britt Eerland en Emilien Vanrossomme met zijn Hongaarse dubbelpartner Madarasz.

Alison Georis, die samen speelt met de Roemeen Munteanu, moest wel aantreden in de eerste ronde. Met succes: ze versloegen het Zweedse duo Wemmert/Vayrynen met 3-0.

Justine Doffigny speelt samen met de Roemeen Daniel Dan. Ook zij konden zich plaatsen voor de tweede ronde dankzij een 3-0- overwinning tegen het Oekraïense duo Hazha/Malygina.

Jennifer Tasia kon zich samen met haar Nederlandse dubbelpartner Pepijn Leppers eveneens plaatsen voor de tweede ronde. Zij namen met 3-0 de maat van koppel Robilliard/Stubbington uit Guernsey.

Junioren dubbel gemengd

Thibaut Gonay en Rebecca Gerrits hebben zich samen niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde. Zij verloren met 2-3 van het Israëlische koppel Lederhendler/Yossef.

Ook Julien Renard en Margaux Martos-Sanchez overleefden de eerste ronde niet. Het Noorse duo Hellerud/Andersen was met 3-1 te sterk.

Florent Lamoque en Johanna Princen waren vrij in de eerste ronde, net als Lauric Jean met zijn Servische dubbelpartner Todorovic.