Logo

Kadetten

Cédric Nuytinck was als reekshoofd de eerste ronde vrij. In de tweede ronde nam hij met 4-3 de maat van de Nederlander Pepijn Leppers.

Ook Julien is een reekshoofd en moest de eerste ronde niet aantreden. Hij veroverde zijn plaats in de derde ronde dankzij 4-0-overwinning tegen een andere Nederlander: Koen Hageraats.

De derde Belgische speler, Emilien Vanrossomme, was eveneens een reekshoofd. Hij won in de tweede ronde van de Spanjaard Alejandro Hortal met 4-1.

Kadettes

Jennifer Tasia sneuvelde in de tweede ronde. Ze verloor met 1-4 van de Slovaakse Alzbeta Danova. In de eerste ronde won ze nog van de  Wit-Russische Katsiaryna Baravok met 4-1.

Alison Georis moest in de tweede ronde ook haar meerdere erkennen: zij verloor van de Roemeense Bernadette Szocs met 0-4. In de eerste ronde kon Alison wel winnen van de Montenegrijnse Iva Jankovic met 4-1.

Justine Doffigny werd in de eerste ronde reeds uitgeschakeld door de Finse Sannamari Blenius met 4-3 na een spannende belle die op 13-11 eindigde in het voordeel van de Finse.

Junioren

Ophef bij reekshoofd Lauric Jean, die in zijn eerste wedstrijd (tweede ronde), werd uitgeschakeld. De Tsjech Pavel Sirucek versloeg Lauric met 4-2.

Julien Renard kon zich plaatsen voor de derde ronde na overwinningen tegen de Wit-Rus Aliaksandr Labanouski (4-1) en de Kroaat Matej Mamut (4-1). In die derde ronde bleek de Deen MIkkel Hindersson echter een maatje te groot: Julien verloor met 0-4.

Florent Lamoque kende minder problemen: hij slaagde er als enige Belgische junior in om zich voor de vierde ronde de plaatsen na overwinningen tegen de Bosniër Tarik Rizvanovic (4-0), de Slovaak Kristian Kobes (4-1) en de Engelsman Chris Doran (4-2).

Thibaut Gonay, tenslotte, kon zich na een eerste winst tegen de Armeniër Vahagn Stepanyan (4-0) niet plaatsen voor de derde ronde. De Serviër Bojan Crepulja bleek met 4-3 te sterk voor Thibaut.

Juniores

Rebecca Gerrits werd in de tweede ronde uitgeschakeld door de Russische Lilia Koluycheva met 4-0. Eerder kon Rebecca wel de Kosovaarse Iliriana Haliti verslaan met 4-0.

Johanna Princen, vrij in de eerste ronde, sneuvelde eveneens in de tweede ronde. Zij verloor van de Kroaatse Mirela Durak met 2-4.

Ook Margaux Martos-Sanchez overleefde de tweede ronde niet. Na winst in de eerste ronde tegen de Schotse Roxanna Milne (4-2) moest Margaux zich gewonnen geven tegen de Oekraïense Polina Trifonova met 1-4.