Logo

Landskampioen geeft bij aankoop een gratis extra ticket.

Voor het eerst sinds lang speelt Charleroi in de ETTU Cup. Na een derde plaats in de groepsfase van de Champions League overwintert de Belgische landskampioen in de tweede Europese bekercompetitie.

 

Het lot was de Carolo's niet gunstig gezind. Van alle mogelijke Franse tegenstanders in de kwartfinales van de ETTU Cup is Hennebont toch wel de zwaarste te noemen. Dat geeft uiteraard wel een interessante affiche voor de thuismatch, die op zondag 15 januari om 18u staat gepland.

Zeker in het tafeltennis is een goede uitgangspositie in de heenwedstrijd van cruciaal belang, maar nooit een garantie op zekerheid. Zeker niet als je tegenstanders hebt van het kaliber Kalinikos Kreanga, Cho Ean Rae en Dimitrij Prokopcov. Drie spelers behorende tot de top-70 van de wereld.

Daarom lanceert La Villette Charleroi een unieke actie tijdens de ticketverkoop: twee halen, een betalen. Jawel: per gekocht ticket krijg je er eentje gratis bij. Je kan dus voor slechts vijf euro met twee naar toch wel een Europese topontmoeting gaan kijken en de Belgische trots naar de halve finales roepen.

Meer informatie is te verkrijgen op info@villette.be of 071/70 38 24.