Logo

Logis Auderghem wacht een verplaatsing naar Frankrijk.

De organisatie van de TT Intercup, een alternatieve Europese competitie voor clubs, heeft de loting uitgevoerd van de derde ronde van het evenement.

Logis Auderghem, de enige overgebleven Belgische club, wacht een verplaatsing naar Ingré. De Franse 3de nationaler eindigde in de eerste fase van het kampioenschap op een zesde plaats in poule B en heeft ook haar eerste wedstrijd in de tweede fase verloren.

Saint-Louis, een van de drie reekshoofden in deze fase van de compeitie, lootte het Sloveense Maribor. De Franse werkgever van Benjamin Rogiers en Damien Delobbe mag het dus opnemen tegen de overwinnaar van Retinne.

In de troostingsreeks vinden we enkel Châtelet nog terug. Zij mogen het thuis opnemen tegen het Duitse Aachen, een ploeg uit de regionale Bezirksklasse en net als de Henegouwers vrijgesteld voor de eerste ronde.

De voorziene datum van alle wedstrijden is door de ETTU vastgelegd op 13 maart. De clubs mogen de wedstrijd echter spelen op een onderling besloten datum. De uiterste speeldatum is echter 20 maart 2011.