Logo

Hasselt heeft de tweede ronde van de TT Intercup niet overleefd.

Norbello (leider in de Italiaanse Serie B) bleek een bijzonder sterke tegenstander waartegen Hasselt nooit echt in de match geraakte. De Nigeriaan Olufemi en de Rus Kuznetsov waren duidelijk een maatje te groot en wonnen hun beide enkelspelen vlot tegen Nicolas Schenkel en Didier Kuhn.

Het derde enkelspel werd gewonnen door Frederic Jooken tegen de Italiaan Di Silvio na 3 nipte sets die elk in het voordeel van Frederic draaiden.

In het dubbel was er een sprankeltje hoop doordat de eerste set gewonnen werd, maar nadien nam opnieuw de Rus Kuznetsov de bovenhand en gingen de 3 volgende sets naar de Italiaanse bezoekers.

De 3 resterende wedstrijden moesten nu dus gewonnen worden maar ondanks winst in de eerste set van Didier ging de wedstrijd vlot naar Olufemi met de eindstand 1-4 tot gevolg.

Hasselt - Nordbello (1 - 4)

• Schenkel Nicolas - Olufemi Oyebode Michael (0 - 3)
  • Kuhn Didier - Kuznetsov Maxim (0 - 3)
  • Jooken Frederic - Di Silvio Fabio (3 - 0)
  • Dubbel (1 - 3)
  • Kuhn Didier - Olufemi Oyebode Michael (1 - 3)