Logo

TTK Gierle en Palette Retinne hebben de tweede ronde van de TT-Intercup niet overleefd.

Retinne ging thuis logisch met 0-4 onderuit tegen het Franse Villeneuve, een team dat acteert in de Franse Pro A. Gierle kon bij het Oostenrijkse Gumpoldskirchen eveneens niet tot een individuele zege komen en is daarmee definitief uitgeschakeld in de derde Europese bekercompetitie.

Vedrinamur en Hasselt wisten zich wel te plaatsen voor de derde ronde en kennen nu ook hun nieuwe tegenstanders. Hasselt krijg een zware verplaatsing voor de kiezen met Mühlhausen, de promovendus in de Duitse Bundesliga. Vedrinamur gaat op bezoek bij het Oostenrijkse Oberwart.

België heeft ook nog vertegenwoordigers in de troostingsronde. Daarin ging Turnhout recent nog onderuit. Drie andere teams (Castellinoise, Chatelet en Lauwe) waren vrijgeloot voor de eerste ronde en spelen uiterlijk op 23 maart hun tweede Europese wedstrijd. Castellinoise krijgt daarin het bezoek van het Duitse Hörstein en Châtelet ontvangt het Luxemburgse Nidderkaerjeng. Lauwe speelt eveneens een thuiswedstrijd tegen een Duits team: Ebersdorf.