Logo

Van de vier Belgische teams die zich dit seizoen hebben ingeschreven voor de TT-Intercup, hebben drie zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde. Enkel Retinne werd verwezen naar het troosttornooi.

And Leie Lauwe en TTK Turnhout wisten een sterke uitzege te boeken tegen respectievelijk het Franse Charenton (1-4) en het Duitse Bremen (0-4). Ook Castellinoise ging met 0-4 winnen bij Weissenborn, al werd de wedstrijd bijzonder laat gespeeld.

Retinne kon de verplaatsing naar Langenselbold niet winnend afsluiten. De thuisploeg bleek met 4-1 te sterk voor het Luikse team. Hierdoor is Palette Retinne als enige verwezen naar de troosting, waar het een thuiswedstrijd zal spelen tegen het Duitse Ebersdorf Amature. De tegenstander verloor het openingsduel met forfaitcijfers omdat het de wedstrijd tegen het Nederlandse TTSD niet kon organiseren. Gek genoeg mogen zij wel deelnemen aan de troostronde, terwijl Nodo Ekeren in het verleden werd gediskwalificeerd toen het alle voorstellen van haar tegenstander ook om organisatorische redenen naast zich neer moest leggen.

Voor Turnhout en Lauwe staat een thuiswedstrijd tegen een Duits team op het programma. De Antwerpenaren krijgen Windhagen op bezoek, terwijl de West-Vlamingen zich opmaken voor een duel tegen Frei LHW. Castellinoise krijgt het bezoek van Sarajevo uit Bosnië-Herzegovina.

De wedstrijden van de tweede ronde in het hoofdtoernooi en de eerste ronde van de consolaties worden in principe op 22 november gespeeld. In onderling overleg mogen de clubs echter een datum prikken tot uiterlijk 11 januari 2015.