Logo

De Aile Francophone heeft zes jeugdspelers ingeschreven voor de Jeugd Open van Hongarije, een van de laatste speelgelegenheden op de internationale kalender van 2012.

De zes deelnemers zijn eerlijk verdeeld over de verschillende reeksen. Nathalie Marchetti, Florence Van Acker en Lauranne Hackemack vormen het meisjesteam. Bij de jongens verschijnen Florent Lambiet, Thibaut Darcis en Arthur Bilas aan tafel. Voor Bilas zal het zijn debuut zijn op een toernooi dat meetelt voor de wereldranglijst.

Donderdag 8 november staan in Tata de landencompetities geprogrammeerd. Vrijdag krijgen deze een vervolg van de kwartfinales tot en met de finale, terwijl die dag ook de kwalificaties van het enkelspel voorzien zijn. In het dubbelspel worden die dag de eerste twee ronden gespeeld. Op zaterdag kennen we de spelers die het hoofdtoernooi bereiken in het enkelspel, terwijl het dubbelspel reeds aan de finale zal zitten. Zondag staan de resterende wedstrijden op het menu van de spelers, waarbij ook een troostingsreeks is voorzien.