Logo

Ma - Maze (4 - 0: 3, 6, 3, 7)

Michael Maze, de Deen die als laatste werd opgeroepen om de Portugees Monteiro te vervangen, is geen maat voor Ma: hij verliest de eerste set met 3-11.

Ook in de tweede set loopt Ma snel uit tot 5-1 en 7-3. Na goed weerwerk van Maze wint Ma uiteindelijk de set met 11-6.

De derde set is een herhaling van de eerste twee: Ma Long loopt al heel snel uit tot een onoverbrugbare voorsprong: 7-1. Deze keer kan Maze helemaal geen vuist meer maken en wordt het opnieuw 11-3 voor de Chinese nummer 2 van de wereld.

Maze begint goed aan de vierde set en weet 3-1 voor te komen. Een voorsprong die Ma snel heeft ingehaald: 3-3 en 5-3 voor de Chinees. Maze komt dan iets meer voor in het wedstrokdspel en kan nog tot 7-9 aanklampen, maar dan vindt Ma het welletjes: 11-7.

Ryu - Ovtcharov (1 - 0: 9)

Ryu begint sterk aan de wedstrijd en weet de jonge Duitser een 1-5 achterstand aan te smeren. Ovtcharov laat zich echter niet uit de wedstrijd duwen en weet terug te komen tot 6-6 en zelfs 7-8. Ryu weet terug gelijk te komen tot 9-9 en, via een netbal, een eerste setpunt af te dwingen. Meteen het goede.

Ook in de tweede set start Ryu sterker dan Ovtcharov. Hij weet een voorsprong uit te bouwen tot 6-2. Ovtcharov weet opnieuw aan te klampen tot 5-7 en zelfs 7-7.