Logo

Wang - Schlager (4 - 2: 11, -9, 10, 3, -8, 8)

De eerste set was vrij gelijkopgaand, maar Schlager was meestal wel sterker dan de huidige aanvoerder van de wereldranglijst. Hij gaf wel de eerste twee setballen prijs na een 10-8 voorsprong, maar moest dan wel twee setpunten prijsgeven aan Wang, die de eerste set nog naar zich toetrok.

De tweede set verloopt in eerste instantie gelijkaardig: Schlager staat bijna constant voor en komt opnieuw tot 10-8. Deze keer weet hij de set wel te winnen: 11-9.

De derde set gaat opnieuw behoorlijk gelijk op met afwisselend voordeel voor beide spelers tot 9-9 en zelfs 10-10. Wang Haohoudt het hoofd echter koel en kan de set met 12-10 naar zich toe trekken.

Van bij het begin van de vierde set gaat Schlager terug voluit, maar Wang Hao weet een eerste puntenkloof terug te dichten en maakt zelf een kloof tot 5-3. Hij breidt deze zelfs uit tot 8-3, waarna Schlager de kluts kwijt is en de set gewonnen moet geven aan Wang Hao. Schlager maakt opvallend veel rechtstreekse fouten, zoals naast de bal slaan.

In de vijfde set herpakt Schlager zich, wat in bij een 3-3 stand resulteerde in een mooie rally, die Schlager uiteindelijk wist te winnen. Onmiddellijk daarna stormde hij door naar een 5-3 voorsprong. Een voorsprong die hij behoudt tot 9-7 en hem in staat stelt de set met 11-8 te winnen.

Wang Hao start de zesde set wervelend met een 4-0 voorsprong. Tijd voor Werner Schlager om een time-out te nemen, wat hem uiteindelijk terugbrengt tot 4-4 en zelfs een 6-4-voorsprong. Een voorsprong die hij echter uit handen moet geven bij 6-6 en 7-7. Wang Hao neemt terug het initiatief en loopt uit tot 10-7. Schlager weet echter het eerste wedstrijdpunt op aanvallende wijze te redden. De tweede wedstrijdbal was, met een kantje, wel het goede voor Wang Hao.

Chuang - Peter-Paul (4 - 2: -8, 2, -6, 7, 5, 9)

Peter-Paul nam vanaf 5-5 afstand van Chuang en won de eerste set met 11-8. Opvallend is dat Chuang geen trainer mee heeft.

In de tweede set neemt Chuang vlot afstand van de Canadees en wint met 11-2.

De derde set neemt Peter-Paul terug het initiatief en loopt op die manier uit tot 8-4 en wint uiteindelijk met 11-6.

In de vierde set is de spanning terug in de wedstrijd te vinden. Geen van de spelers weet een grote kloof te slaan tot 6-6. Dan slaat Chuang een kloof en komt terug gelijk met setwinst 11-7.

Chuang gaat in de vierde set door op zijn elan naar 5-1, 7-4 en 9-5. Uiteindelijk trekt hij de match naar zich toe met .

In set 5 toont Peter-Paul zijn strijdvaardigheid, wat resulteert in prachtige balwisselingen tot 4-. De Canadees weet zijn voorsprong uit te bouwen, maar Chuang komt terug tot 7-5 waarop Peter-Paul een time-out vraagt. Zonder succes weliswaar, want Chuang komt zelfs op voorsprong tot 8-7 en haalt een eerste matchpunt bij 10-8. Peter-Paul weet deze te redden, maar in het volgende punt beslist Chuang de wedstrijd.